Manavgat Gecmis Olsun : 92uem9pknq8mnm - Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Manavgat Gecmis Olsun : 92uem9pknq8mnm - Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Hadise, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalya manavgat'ta bugün çıkan yangın, kent merkezine kadar sıçradı. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Emine erdoğan'dan manavgat'a geçmiş olsun mesajı! Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti.

Manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Kütahya belediyesi son dakika haberleri.

W0xbzrb2n Eghm
W0xbzrb2n Eghm from kenthaberajansi.com
Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can. Geçmi̇ş olsun manavgat manavgat'ta farklı noktalarda çıkan orman yangınları nedeniyle geleceğe mirasımız olan ağaçlarımızın kül olması hepimizi derinden üzmüştür. İl başkanı erenler, ardı ardına gelen yangın haberleri ile ciğerlerimiz yanmaya devam ediyor. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.

1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t

Kemal kılıçdaroğlu, manavgat'ta meydana gelen orman yangını nedeniyle antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek'i aradı. Duyarlı velilerimiz ve öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları acil ihtiyaç. Geçmi̇ş olsun manavgat manavgat'ta farklı noktalarda çıkan orman yangınları nedeniyle geleceğe mirasımız olan ağaçlarımızın kül olması hepimizi derinden üzmüştür. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Bir daha bu tür faciaların yaşanmaması dileği ile ülkemize ve manavgat ta. Vali yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can. Yusuf cüce (@yusufcuce1) adlı kullanıcı tiktok'ta orijinal ses adlı müzik içeren kısa bir video oluşturdu. — ersin tatar (@ersinrtatar) july 28, 2021 Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Temennimiz yangının bir an önce kontrol altına alınması ve tahribatın. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t

Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. | #😔 #😔 #gecmis #olsun #antalya #manavgat #😔 #😔 | geçmis olsun antalya manavgat Açi koleji yönetimi, velileri ve öğrencileri yangınında mağdur olan manavgat'ın yanında! Bir daha bu tür faciaların yaşanmaması dileği ile ülkemize ve manavgat ta. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

Wlt Fm7pfh9 Vm
Wlt Fm7pfh9 Vm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Açi ai̇lesi̇ni̇n kalbi̇ manavgat'in yaninda! Emine erdoğan'dan manavgat'a geçmiş olsun mesajı! Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Geçmi̇ş olsun manavgat ve şi̇i̇r'i̇m. Türk armatörler birliği olarak bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Kılıçdaroğlu'ndan manavgat'a geçmiş olsun mesajı.

Dün öğlen saatlerinde başlayan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangın bu sabah itibari ile kontrol altına alındığı haberi tarafımıza ulaşmıştır. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Orman yangınında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diler, en az zararla atlatilmasini temenni ederiz. Chp antalya milletvekili rafet zeybek, antalya'nın manavgat ilçesinde birçok farklı yerde çıkan orman yangınları hakkında şu açıklamayı yaptı; İl başkanı erenler, ardı ardına gelen yangın haberleri ile ciğerlerimiz yanmaya devam ediyor. 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t Çıkan yangının en erken zamanda söndürülmesi ve can kaybının yaşanmaması temennisiyle, hasar gören bölgelerde yaşayan kardeşlerimize geçmiş olsun der, yaralılara acil şifalar dilerim. Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen son dakika felaket haberiyle sarsıldı. Açi ai̇lesi̇ni̇n kalbi̇ manavgat'in yaninda! Türkiye değişim partisi çorum i̇l başkanı engin erenler, çıkan yangınlara ilişkin geçmiş olsun mesajı paylaştı. 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Açı ailesi olarak manavgat'ın yanındayız.

Sucuoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: Duyarlı velilerimiz ve öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları acil ihtiyaç. Kılıçdaroğlu'ndan manavgat'a geçmiş olsun mesajı. Kütahya belediyesi son dakika haberleri. Türk armatörler birliği olarak bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Asgn63p0tnvyrm
Asgn63p0tnvyrm from foto.haberler.com
Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Geçmi̇ş olsun manavgat ve şi̇i̇r'i̇m. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Şarkıcı, sosyal medya heaplarından şu satırları kaleme aldı: Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Vali yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kütahya belediyesi son dakika haberleri.

Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Hadise, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Kemal kılıçdaroğlu, manavgat'ta meydana gelen orman yangını nedeniyle antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek'i aradı. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Geçmi̇ş olsun manavgat ve şi̇i̇r'i̇m. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Kütahya belediyesi son dakika haberleri. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Ülkemizin incisi antalya/ manavgat, ormanıyla ,yeşiliyle, suyu ile yeşil görmeyen gözlere, renk ve berrak suyun akışıyla zevk öğreten manavgat. Antalya manavgat'ta bugün çıkan yangın, kent merkezine kadar sıçradı. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz manavgat. 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook